cos (0)

Despre MEDFARM TRADING

Ne cunoasteti. 
Ne-ati vazut la fiecare expozitie mai mare sau mai mica. Deviza noastra este: "MEDFARM TRADING - PARTENERUL TAU". 
Si nu este intamplatoare: spune totul despre noi. 
Convinsi fiind ca actul medical al zilelor noastre, actul medical de calitate, nu mai poate fi conceput fara o dotare corespunzatoare, dorim sa fim partenerii dvs., punandu-va la dispozitie solutii de dotare cu echipamente medicale de calitate, la preturi accesibile, sprijinindu-va totodata si in rezolvarea spinoasei probleme a finantarii si platii acestora.

Pentru Dumneavoastra prospectam permanent piata de aparatura medicala, cautand parteneri de afaceri care sa ofere produse medicale la un nivel calitativ foarte bun, cu un pret rezonabil, ne ocupam cu verificarea si testarea produselor, incepand cu documentele legale pe care trebuie sa le aiba producatorii, pana la realizarea performantelor din specificatii, pentru a avea certitudinea satisfacerii tuturor cerintelor tehnice si de calitate referitoare la echipamentele medicale pe care le furnizam.

Toti furnizorii nostri de echipamente medicale au implementat standardul de calitate ISO 9001, iar echipamentele si produsele medicale furnizate au marca CE conform cerintelor din Uniunea Europeana si a reglementarilor legale din Romania.
Pentru a va oferi servicii de calitate firma noastra a implementat standardul ISO 9001 pentru Import si comercializare de dispozitive si echipamente medicale si Asistenta tehnica la achizitii.

Referitor la finantarea achizitiilor Dumneavoastra de echipamente medicale, cunoscand dificultatile pe care le intampinati in primirea banilor de la finantatorii Dumneavoastra (ne referim aici la Casele de asigurare de sanatate) am prospectat si am gasit surse de finantare pe termen scurt si mediu, in conditii avantajoase de credit sau leasing.

Suntem permament alaturi de Dumneavoastra prin consultanta pe care vi-o oferim privind dotarea cabinetelor, tipurile de echipamente si aparate recomandate pentru specialitatea Dumneavoastra, scolarizarea personalului de lucru pentru utilizarea eficienta si sigura a acestora.
Va oferim suportul nostru tehnic prin inginerii de specialitate ai firmei, avand o buna experienta in domeniu, dobandita in cadrul unitatilor Ministerului Sanatatii unde au lucrat.

Intr-un cuvant, suntem ca si Dumneavoastra adeptii convinsi ai unor relatii de parteneriat pe termen lung, bazate pe incredere si stima reciproca, benefice din toate punctele de vedere ambelor parti.

Ca firma, suntem pe piata echipamentelor medicale din 1994, ne-am dezvoltat permanent, extinzand gama produselor oferite, in prezent avand relatii de parteneriat durabile cu producatori din Italia, Germania, Japonia, Marea Britanie, Korea, Belgia, Spania, care ne-au acordat exclusivitatea comercializarii produselor lor in Romania.
Oferim echipamente, aparatura, instrumentar si produse medicale necesare unei dotari complete de cabinete, policlinici si spitale pentru principalele specialitati medicale: Medicina de Familie, Medicina Interna, Medicina Generala, Medicina Muncii, Obstetrica-Ginecologie, Pediatrie, ORL, Fizioterapie-Recuperare, Pneumologie, Dermatologie, Chirurgie, Urgenta, etc.

Grupul nostru de firme se straduieste sa satisfaca cerintele Dumneavoastra, lucrand impreuna pentru realizarea unui act medical modern si de calitate.

Va multumim pentru dorinta de a ne cunoaste mai bine si pentru rabdarea de a fi citit aceasta scurta prezentare introductiva si suntem convinsi ca vizitarea site-ului nostru va constitui prilejul de a stabili relatii de parteneriat de lunga durata si reciproc avantajoase.

 

Ing.Miron Tonghioiu
DIRECTOR GENERAL

Afla mai multe Inchide